Logo en website ontwerp Stoeterij

 

Hoewel ik mezelf geen ‘paardenmens’ zou noemen, kreeg ik de opdracht om een logo en website te ontwerpen voor een stoeterij. Wel vind ik paarden prachtige beesten. En ja, hoe kun je een paard weglaten in een ontwerp voor een stoeterij…? Overigens werd ik volledig vrij gelaten in vorm en kleurkeuze, zelfs een paard of een deel van een paard was geen verplicht aspect.

De klant heeft uit meerdere ontwerpen een keuze kunnen maken (met moeite;), waarvan het deze geworden is:

 

 

 

 

 

Website

Het logo als uitgangspunt genomen ben ik aan het ontwerp van de website begonnen. Ik heb het ontwerp zwart/wit gehouden (op een grijs tint hier en daar na) omdat er van de paarden al genoeg kleurenfoto’s op de website komen te staan. Hier wilde ik de aandacht op vestigen. Ik heb een afbeelding gemaakt van een springende paardenbeen, dat het menu item ‘bekroond’ van de pagina waar je je begeeft en als je navigeert in het menu beginnen de paardenbenen zelfs te bewegen.

 

Klik hier om door te gaan naar de website.

Het visitekaartje is in de maak…